LAu110

Hum jag måser erkänna en sak. Jag kollar på mit schema som jag har nästa vecka, och det som är kvar för denna veckan. På fredag ska vi göra en utvärdering av kursen och skicka in arbetet som jag tror jag är klar med.

Schemat för den resterande terminen verkar helt sjukt slappt, men den ska tydligen lägga mycket tyngd på eget snavar, och ska man vara ärlig så har allt serveras i denna kursen som vi har nu! Det känns dock lite tungt och tomt att veta att denna kursen där mitt sociala liv praktiskt taget dött är över. Det känns väldigt tomt liksom, jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

Jag funderar på att ringa vikariepolen och säga att jag kan jobba ett par darar om ett par veckor baraför att se hur det går. Sen kanske försöka få jobba en dag i veckan. Jag ar skola typ 3 dagar i veckan och det är inte hens hela dagar oftast. De dagarna som man kan se som hela sträcker sig från 9-15 och det känns bara konstigt tycket jag.

Men pengar är ju en vara som man inte direkt har mycket av, men får jag jobba lite och tränar så har jag ändå inte så mycket tid för att göra av med massa pengar! Men men jag behöver lite iaf, behöver minst sagt lägga undan lite pengar.

Suck jag kanske ska sluta spara i fonder, började ju för ett litet tag sedan, men solde ena varianten för jag ville inte ha den bestämmde jag mig för, så för typ 3 månader sparar jag 100 kr i en och samma fond istälet för 50. Nu har jag iaf satt in 600 kr på den skiten, och värdet är 499,25. Suck, fonder är ett långtidssparande jag vet, men det där är ju bara löjligt :Sdet är en utveklign på - 16 % någonstans. Fast egetnligen så är det mer, det fördes över 100 kronor i dag som nu har köpts upp, det har inte hunit hända någonting med de pengarna än.


Träningsvärk

Jaha, jag har ont i många delar av kroppen, vader och mage är väl det som är värst. Hur jag fått tränignsvärk i vaderna egentligen vet jag inte. Jag kännde visserligen av att den maskiinen jag värmde upp i tog mycket på vaderna, men så mycket tror jag inte. (Och vader är en av de få maskiner som jag och min syster sällan kör, de mysklerna använder du såpass mycket i många andra maskiner. Vi vill inte ha större vader, vi vill ha mindre!) :D

Men men, jag vet inte hur många av er som ligger och sit ups mm hemma för att träna magen. Någonsing som jag och min syster tycker är väldigt onödit och knäppt. Vi har en bättre grej som vi gör. (någonting som inte jag gjort på säkert ett par år, och det KÄNNS!!!) Man ligger helt enkelt på rygg och har oftast någon ståendes över en (i höjd med huvudet) du håller i personen s ben för att få stöd, och sen drar du upp dina ben. Din kompis som står över dig har den roliga rollen i den träningsövningen. Den lilla sadisten (jag och min syster är ganska lika där snälla men vi njuter av att se att se andra jobba!) får står och knuffa ner dina ben igen, det gör att övningen i sig blir tyngre. Den var faktiskt itne jättetung enligt mig när jag tränade som mest för ca 2-3 år sedan, nu mja, nu är det åt helvete! :S

Men men jag har bara mer att kämpa efter, jag vet vad jag klarat, och jag vet vad jag vill klara. Så nu är det bara att börja jobba. Det känns lite lättare att göra det när man inte äter godis faktiskt. För jag vet att jag inteförstör dagens träning genom att äta massa godis senare på kvällen. (Och gisses va man sparar pengar på att träna istället för att äta godis) Dock så visst, utan gymkort så är det dyrt!!! :S

Men det är nog det jag ska köpa när jag får pengar mm i födelsedags present. Jag har bara nskat mig pengar, och ett hängsmycke, med en sådan där, vad heter det, (amulett??) i silver. En sådan som man kan ha foton i iaf. Detta kommer låta bortskämt, men jag vet att jag iaf kommer få lite pengar, speciellt när de vet att pengarna kommer gå till ett gymkort. Men jag ska själv köpa mitt kort, för jag ska se så söt ut som jag bara kan när jag köper mitt nya. Jag ska nämligen försöka få dem att ta ett nytt kort på mig. Det gamla är hemskt! :S
Jobbar rätt person i receptionen så börj det inte vara något problem, jag behöver ändå ett nytt kort liksom, så ta en ny bild samtidigt, big deal! :D

Hum ska nog ta och kolla upp priserna och framförallt kolla om de har samma kort nivåer också! ^;^ Då är det ett lätt val liksom :D

Träna

Jaha, jag ska åka om en kvart och hämta upp Linda, släppa av mamma på jobbet och sen åker jag och Linda vidare till friskis och svettis. Jag börkar fundera på vad ajg gett mig in på. Jag åker aldrig till gymmet och gör ett halvbra jobb, men min syster tycker att vi ska köra gärnet. Hum kanske inte det bästa, med tanke på att jag inte gymmat i år (kan ha gjort det i januari, men vet inte).

Hum gymma, det ska bli lite kul att åka dit och träna det tänker jag inte ljuga om, men jag känner lite ångest. Jag är så otränad som jag kan bli, eller hum går jag upp 30 kg till så når jag nog botten, men jag vill verkligen inte ner på botten. NO WAY!!!

Hum igå utsattes jag för min första frästelse btw, var iväg med Mårten, Patrik, Petra och Petras kille, gud va hemsk jag är, jag glömde vad han heter!!! :S Till mitt försvar så träffade vi väldigt många trevliga och artiga killar som presenterade sig det första de gjorde, jag tror jag minns ett namn, men jag har hört det flera gånger innan och har träffat snubben i andra samanhang! :D

Vad ska ajg skriva mer, jo i fredags hade jag en myskväll med Nickolaj och Janina ( har ja skrivit om det innan? :S). Och det var så mysigt som bara 3 riktigt bra vänner kan ha det, vi låg i min säng och kollade på serier och klipp från youtube. <3 Björn Gusavsson och Magnus Betnér (haha stavade jag rätt där :S)

Men nu ska ajg borsta tänderna innan ajg åker, jag tänker inte åka till gymet och stinka, eller se riktigt ful ut! (Sådant kunde man göra när man jobbade i receptionen på stället och såg till att se ok ut och lukta gott när man stog där. Haha alla hade ju redan sett en typ ju!) ^;^

Ne borsta tänderna var det

Datorer

Jaha då sitter jag här med Nickolaj i mitt rm, vars en dator i knät och ingen säger ett ord. Jag kan nästan sätta pengar på att vi snart kommer starta en konversation över datorn för ingen orkar prata mer.

Haha detta är kanske framtidens konversation sitta brevid varandra men inte prata utan man skriver istället!

Lite smått roande är det iaf. Och det verkar som jag har problem att träffa alla tangenter idag, så jag får skriva om vartannat ord känns det som. Hum undrar vad det ligger i min ramlösa egetnligen, eftersom jag uppenbarligen tappat den lilla känslan jag har för mitt tangentbort.


ne nu ska ajg se om jag inte ka skapa lite socialt samspel iaf! :D

Jävla blogg

Den loggade ut mig och mitt inlåägg som var långt och välskrivet försvan, och mitt långa blogginlägg som inte var det försvann också!!!

IAf jag gck 4 km med linda igår
vi får äta nötter och vi får äta det mesta utan godis, inte choklad äckt natugodis heller men annars får vi äta naturgodis, men i måttliga mängder!
Jag tänker inte äta någonting förutom nötter de kommande veckorna för att slippa sockersuget helt! :D

Bra dag

Igår va det iaf det!

Eller redan i förrgår, jag blev klar med manuset till min examination, så nu har jag kunnat liksom vara ledig. Det är helt otroligt i 3 kvällar i rad jag läst skönlitterära böcker. Jag läste bl a klart Jonas Gardells bok som jag började på innan skolan och hade mja säg 1/3 kvar på. Så har den sett ut sen typ andra veckan i skolan!

Jag var hemma hos Maria i torsdags så jobbade vi tillsammans, läste varandras arbeten och mja, fick båda en känsla av lite lugn tack vare det. Det är nog inte så farligt, jag har svårt att tänka mig att jag får ett IG, kanske en kompleterin i slutändan för jag missat någon lite punkt.

Sen igår, igår var underbar. Jag har bara ett ord att säga som beskriver min förmiddag, "Ullared"!!!!
För er som inte vet det så kan manhitta massa snygga kläder där. Jag hittade 2 vårjackor, 3 egentligen, men man ska inte vara löjlig och köpa på tok för mycket kläder heller! :D Men det faktumet att jag hittade så många det är otroligt. Normalt så hittar jag bara tråkiga vindjackor, som tanter har. Det är inte så kul när man är 20 år liksom!

Jag hittade massa annar kul också, en ny klocka btw, en som man ser tydligt vad klockan är på. Det är helt otroligt egentligen! Så skulle jag någon gång bli mer än salongsberusad, (alltså aspackad!) så kan jag fortfarande se vad klockan är!

Hum sen så kom min syster hit. Jag hade köpt kläder till henne, en tunika. (Och köte två till mig själv, i olika färger, fast ena är rosa som Lindas ^;^). Vi gjorde en packt igen om att inte äta godis, och bestämde vad vi inte får äta, det som inte står på listan det får vi äta med motta! Det är lite roligt vi förbjuder light läsk, men inte vanlig läsk. Men det finns många bra försklaringar till det, så det är egentligen inget konstigt. Light är sämre att dricka när ma vill gå ner än valig läsk av många anlednignar!

Patrik är också med i pakten fast han får äta vanligt godis, men inte någon fika. Jag och Linda får äta fika, men det är ju inget vi kommer göra framför honom. Och inte i stora mängder heller! :D

Men men nu ska ajg köra mamma får skiva kalrt senare

Puss

Lite mer om examinaionen!

Jaha då sitter man och skriver, jag har kommit upp i 6 sidor, men oroa er inte, det en 1 framsida, en sida med innehållsförteckningen och en sida där jag refererar till böcker mm. Så jag har skrivit nästan 3 sidor nu, den ska vara på 4-5 sidor. Men det är så frustrerande, jag vill inte skriva diskussionen försen jag är klar med de olika analyserna. Japp analyser, pluralis!! Jag ska skriva 4 analyser från 4 olika vinklar, och jag vet inte hur det är med er, men det är betydligt lättare att skriva från massa vinklar i en text. De går gärna ihop, men eftersom jag inte får skriva på det sättet så måste jag gå runt de problemet och skriva samma sak imprensip 4 gånger. Så kanske inte så konstigt att det blir mycket text.

Ne men egentligen så känns inte arbetet så svårt nu när man skriver det, men vad vet jag, jag kanske framställer fel saker, och då får jag göra om. "Gör om gör rätt" finns inte utan anledning liksom.

Hum mja men men, jag har kommit en bra bit på vägen iaf, och jag känner mig så duktig ^;^ Arbetet ska skickas till granskningsgrupperna på måndag, idag är det tisdag om jag inte minns helt fel, så jag kan skrivahela onsdag och torsdag också och sen vara ledig ördag och söndag.

Och japp jag skrev inte med fredag där uppe, för på fredag ser det ut som om jag och Maria (min kurskamrat) ska ner till ullared och shoppa loss!!! Haha hon har stränga regler hon får inte köpa kläder till barnen och maken, pyamasar fick hon dock köpa, men resten av tiden ska åt till oss! Haha om hon ens tittar åt leksaksdelen så tänker jag köra på henne med min kundvagn! (Lång historia, men hon är värre i leksaksbutiker än jag är i kläd och skoaffärrer. (Hon har köpt leksaker till barnens kompisar som ska ha/har haft barnkalas.))

Ne nu måste jag fortsätta läsa i böckerna och leta referenser så jag kan bevisa att jag läst dem (Iaf 3/4 av varjo bok ;) )

Ohohoh måste tillägga, att mina stora hög med böcker som låg på sängbordet inte ligger där längre
den ligger över hela govet tillsammans med massa artiklar och mina antekningar :D

Examination

Jaha så var man "äntligen" här. Den första examinationen ska nu skrivas, det känns både bra och dåligt. De vill att jag ska välja ut en frågeställning, men men det löser sig, jag ska förska skriva lite idag och komma fram till min frågeställing någon gång.

Jag var ute och lämnade massa cv och personliga brev i massa butiker igår. Tänkte försöka mig på att få ett extrajobb. Jag behöver mer pengar liksom! Ska ut idag igen, wettergrens personalansvariga skulle faktiskt vara där idag så hon jag pratade med igår rekomenderade att jag skulle komma idag istället.

Vad händer mer, öööm, jag har köpt en stegräknare. Den kostade skjortan, men men den ä bra :D

Hum jag var på praktik också ja, det gick bra, öööm hum jag har inte så mycket koll på vad som mer har hänt. Tiden går så fort liksom :S

RSS 2.0