Piercings OMG långsam!!!

Jag kom på en sak, jag tror inte jag berättade om min nya piercing!!! Ok inte ny längre och de flesta har väl sett den vid det här laget, men men; "Rätt ska vara rätt, annars blir det inte rätt och då blir det fel!". Som en viss figur ur en Stefan och Krister revy (fel ord jag vet, men kommer inte på vad det heter)

Iaf tänkte passa på att visa den också.
 
image8

Jaha denna bilden blev ju inte tagen i piercinstudion, jag var för nervös för att ens tänka på kameran när vi väl var där!!! Det slutade med att Patrik räddade mig faktiskt, så han är min "stickas av nålar-hjälte"!!! Ed tyckte inte jag var tillräckligt avslappnad, och jag försökte verkligen slappna av, så kom en söt liten pojkes röst som sa "Bunny, ska jag hålla dig i handen?"

Så han är min lilla hjäte! ^;^

Ibland går tiden sakta...

...ibland går det sjukt fort.

Jag har lovat bilder från Amsterdam, på hur Nickos hus ser ut!

De var lite byggarbetsplats grejor kvar men ni ser ju!!

Ok, detta är framsidan som nu ser nu. Ja det är fortfarande lite av en byggarbetsplats, men kom igen, kolla in va läcker den är!!!
Moa-ha-ha jag kan peka på vilken lägenhet det är, men för hans privatliv så avslöjar jag inte allt för mycket ;)



Detta är ett av de tre "hålen" som byggnaden har, det är gigantiskt verkligen, denna är på framsidan och både jag och Christina tyckte att lamporna var sjukt läckra! ;)



Jag brevid krukan, de var ganska stora!!

Detta är mig brevid en av krukorna. Nu kanske ni börjar fatta hur stort detta verkligen var. Och de där blåa sakerna som man ser i bakgrunden, det ser ut lite som sådana där hoppbollar som man hade när man var liten. Fast dessa är platta på två sidor så sitter man på dem. Det fanns även röda om jag inte minns fel! ^;^

Ett av

Detta är då baksidan, och ena hålet, på andra sidan var det jätteroliga rushkanor och elefanter, ska nog visa dem också lite senare tror jag. Vi får se hur mycket som faktiskt får plats här! ;)

Utiskt från balkongen 9onde våning!!

Detta är utiskten på kvällen från hans lägenhet, vet inte om jag sagt det innan men 9onde våningen, och ni såg ju på första bilden att det var fönster från golv till tak och glasbalkong, så läckert alltså!!!


image7

Haha just det, det var konstgräs också! ^;^

RSS 2.0