Hum

Ja, då sitter man hemma, jobbade i 2,5 timmar idag. Önskar att jag jobbar mera, men har så jävuskt ont i nacken, och efter att ha ringt och rådfrågat med någon sak, fråga mig inte vem, så rekomenderade hon att jag tar maxintag av värktabbletter (två olika) plus typ sådant där salva man lägger på. Om inte det släppte efter 2 timmar så skulle jag gå hem från jobbet. (Tog det en halvtimma innan jag började, så njae jag fuskade lite, men det släppte inte, så även jag fick se mig som besegrad.)

Dock så måste jag medje att det känns fruktansvärt att gå hem, jag ville faktiskt jobba idag, idag var det riktigt kul, barnen var så snälla och goa, och de bråkade faktiskt inte lika mycket. Har Fia ont så är barnen snälla, skönt att veta att man iaf har någon respekt kvar hos dem ;) haha.

Dock så tror jag att fröknarna på den avdelningen tröttnar på mig ganska så regält, stackarna, lyckas alltid plirka in de få bokningarna jag hade nu den senaste tiden hos dem, när jag får mina extrema migränanfall (just det borde prata med min läkare om dem).  Men men, vi får väl se vad som händer, jag tror och hoppas att de märker att jag faktiskt verkligen försöker arbeta och att jag vill det.

Piercings

Hum blir inte någon i tungan. Efter ett långt samtal med min tandläkare så kom jag fram till att för mig är det rent idiotiskt. Har jättefina tänder men väldigt känsliga, missköter jag eller någonting sådant så får jag stora problem, precis som en piercing i tungan skulle skapa.

Ska dock fortfarande pierca mig. I örat tom, men vart det blir en hemlighet, fram tills jag gjort det och patrik tagit massa bilder på hur sjukt jäkla ont det gör. Japp det lär göra ont, nöp mig där och höll på att dö, samt att alla som gjort det säger att det gör sjukt ont. Haha så vissa bilder när den görs är nog inte så vackra med tanke på att jag kommer se ut som ett russin i ansiktet av nervositet, men lovar att visa när den är lät och helt fantastisk också ;)

Snigel

Hum snigel är ett rätt bra ord, jag verkar mogna långsammare än alla i min omgivning eller så gör jag det fortare kanske :S

Singel är jag iaf numera och snigel, ja det känns egentligen som den rätta benämningen om någon inte förstod det. Av rädlsa har jag nu avslutat mitt förhållande, rädsla och respekt. Visst låter det konstigt jag vet, men det är fanktiskt så. Jag tänker dock inte gå in djupare på det i den här grejen, men jag ville iaf säga det.

Just nu så funderar jag på om det är ett misstag, men samtidigt så vet jag att det är helt rätt, detta gör att jag inte kommer kunna såra någon i framtiden iaf.

DHs07

Normalt sätt så brukar jag inte skriva personliga inlägg här. Men eftersom jag ärpå DH och inte har medtagit någonting eget så känns det lite kört för mig.

Och ja det kommer vara mer stavfel än vanligt, moppas tangentbord är skumt!!!!

DH som TA ärganska kul dock så är det inte så kul eftersom det är tre som arbeta på sina pass ordentligt, medans andra sitter vid datorn. Jag har inget emot att de sitter där när det inte är någon där, men datorn blir som en liten väg mellan dem och de andra som kommer för att varva ner. Någonting som absolut inte är bra eftersom vi i detta teamet måste vara öna och släppa in de som kommer. Låter kanske lätt, men jag börjar misstänka att alla inte klarar det... :P

Detta ser jag som ett test, ett test som bevisar att det ska vara datorförbud inne hos oss, det går inte annars..känns inte kul att behöva bara säga rakt av att nej det får man inte ha mer, men det är nog enda sättet. Vi ska få andra att trivas, inte känna att de måste anstränga sigför att få kontakt med oss, det är vårat egna arbete.


Hum DH är verkligen en form av terapi, det finns masa människor som man kan prata med somockså passar på att lätta sitt hjärta. Hum dock så är det jobbigt att komma till insikt de första dagarna, och sen behöva vänta tills tisdag innan man kan prata med berörda människor, och i vissa fall ännu längre.

Jag måste nog sluta nu och återgå till at leta männskor att knåda. Ä dock väldigt slut nu får se hur mycket jag orkar med.

Och måste bara tillägga att det finns så många sjukt söta människor här. Människor som tvingar med miatt äta och dricka. Vet inte vad det är med mig, men jag missköter detnågot sjukt mycket det här eventet. Känns skönt att veta att man inte är helt lämnad åt att bara ta hand om andra, utan att andra verkligen tar hand om mig också.


Sooooommar, sommar och sol

OMG det är varmt nu.
Inte för jag klagar men det är lite väl mycket, men hellre detta än minusgrader! ^;^
Hum dagen projekt förutom att klippa med trimmern runt komposten har varit att vara så sval som möjligt, det bästa stället hittade jag i duschen där det nästan var så kallt vatten som det går. :D (ett par gånger var det detta, men då var det inte jag som stog under vattnet! *elakt skratt*

Hum vet inte riktigt vad man ska skriva mer egentligen var på fetich-fest i fredags. (stavas det så btw) Agges 20 årsfest. Hade jättekul, det kändes inte som om vi varit där i över 3 timmar när vi gick. Många hade vldigt bra kläder, och andra hade lite mer vanliga ^;^ dock så är det ju en tolkning på vad man gillar.

OMG måste ju också skriva att jag denna kvällen poiade och visade att jag lärt mig lite till, Jag gjorde det TOM med eld, känner mig så stolt så! ^;^

Grillfest igår hos Anna, jag ade kul och massa mysigt, även om jag ett par gånger vill strypa hennes högfärdiga storasyster, men men, hon är trevlig när hon vill så der får väl räcka. Anna blev iaf superglad för tavlat som vi köpte, Kurt Cobain, går alltid hem hos henne (A) ;)

Jaja nu ska jag försöka hitta en svalplats igen och ta och svalka mig...

Kram kyss och hångel på er! :D

Göteborg och poi

Var i Göteborg idag typ hela dagen, först shopping med Agge, och var det Jenny hon hette. Hum iaf vi handlade till fetichfestentror att det kmmer bli så jävkla kul där alltså :)
Jag köpte en topp ett koppej, en liten fjädersak som man kan kittla människor med ett par leggins och en grej som man sätter på fötterna. Det är dynor på undersidan så klackar inte gör lika ont :) ^;^

Hum vi mötte Linda och William där också. Det var lite oväntat och roligt, har ju inte träffat henne sen gymnasiet typ :S Och William hennes nya kille var också supertrevlig!!!

På kvällen iaf så var vi i Slottskogen. Haha massa eldsjäl och annat roligt folk. Det var en kille där som, för att citera patriks skämt "jag tror han solt sin själ till satan". Någonting måste han ha gjort, för, jag vet inte vad man ska säga, poien var inte ett redskap när han hade dem, det var, mja det var, en del av honom. Helt otroligt att kolla på.Ångrar lite att jag inte vågade poia där, tänkte att jag kommer inte klara någonting och bara se fånig ut, men sen nu när jag kom hem så tänkte jag, äh, jag kör lite, gjorde lite som jag sett att en tjej gjorde, och efter ett par försök så kom jag in i det. Tror jag kom på någontitn kul som jag kanske kan göra med det också, men fick det inte att funka nu i kväll.

Haha ne nu är det nana dax! ;D
Sov gott alla! :D

RSS 2.0